Bakan Tunç: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ettik

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tevdi ettiği görevi yürütürken çalışmalarının merkezine her zaman insanı, adaleti, hakkı, hakkaniyeti koyduklarını belirterek, İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ettiklerini bildirdi.

Bakan Tunç: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ettik
Yayınlama: 05.06.2024
0
A+
A-

Adalet Bakanı Tunç, 14-28 Mayıs seçimlerinin sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde oluşturulan kabinenin görevdeki birinci yılını dün itibarıyla tamamladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tevdi ettiği bu görevi yürütürken çalışmalarının merkezine her zaman insanı, adaleti, hakkı, hakkaniyeti koyduklarını vurgulayan Bakan Tunç, şunları söyledi:

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın şiarıyla hareket ettik. Adalet hizmetlerimizin etkinliğini daha da artırmak, insan onurunu ve hukukun üstünlüğünü korumak, temel hak ve özgürlüklerin standardını yükseltmek, en önemlisi ise toplumsal barış ve huzurun teminatı olan, güven veren ve erişilebilir bir adalet sisteminin tesisi için gece gündüz demeden çalıştık.”

Bakan Tunç, adalet hizmetlerinin sunumunun kalitesini artırmak için adalet hizmet binalarının, mahkemelerin, hakim ve savcılar ile personelin sayısını artırdıklarını belirterek, açıklamasına şöyle devam etti:

“Yargı reformu strateji belgeleri ve insan hakları eylem planlarımızla Türkiye Yüzyılı’nı Adaletin Yüzyılı, haklının ve hakkaniyetin yüzyılı yapmak için adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde yürüdüğümüz bu kutlu yolda, Rabbim yar ve yardımcımız olsun.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.