Bakan Tekin, İstanbul’da okul müdürleri ile buluştu

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, “Öğretmenler Odası Buluşmaları” kapsamında, 2023-2024 eğitim öğretim yılını değerlendirmek ve istişarelerde bulunmak üzere İstanbul’da görev yapan okul yöneticileri ile bir araya geldi.

Bakan Tekin, İstanbul’da okul müdürleri ile buluştu
Yayınlama: 05.07.2024
5
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Cağaloğlu Hüsamettin Yivlik Geleneksel Türk Sanatları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen toplantıda okul müdürleriyle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Tekin, eğitim öğretim süreçlerinde gösterdikleri çaba ve yaptıkları katkılardan dolayı okul müdürlerine teşekkür etti.

2023-2024 eğitim öğretim yılının başında hayata geçirilen proje ve faaliyetlere ilişkin okul müdürlerinin değerlendirmelerini almak istediklerini ifade eden Bakan Tekin, “Bugün yaptığımız bu toplantıyla Bakanlık olarak bir yılda hayata geçirdiğimiz projelerle ilgili olarak düşüncelerinizi almak istedik. Yeni eğitim öğretim yılına ilişkin alınacak tedbirler konusunda da yine görüş, öneri ve beklentilerinizi almak istedik. Böylece her zaman olduğu gibi sizlerle yapacağımız istişareler doğrultusunda yol haritamızı belirleyeceğiz.” dedi.

Toplantıya katılan okul müdürleri de tek tek söz alarak 2023-2024 eğitim öğretim yılına ilişkin düşüncelerini aktarırken yeni eğitim öğretim yılına dair görüş, öneri ve beklentilerini paylaştı.

Toplantıya Personel Genel Müdürü Bülent Çiftçi, Destek Hizmetleri Genel Müdürü Ömür Karakullukçu, İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan Duman, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür ile her ilçeyi temsilen gelen yaklaşık 60 okul müdürü katıldı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.