Bakan Tekin, Dünya Şampiyonu Türk Millî Bilgisayar Klavye Takımı’nı kabul etti

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Bilgisayar Klavye Olimpiyatları’nda dünya şampiyonu olan Türk Millî Bilgisayar Klavye Takımı’nı kabul etti.

Bakan Tekin, Dünya Şampiyonu Türk Millî Bilgisayar Klavye Takımı’nı kabul etti
Yayınlama: 08.08.2024
1
A+
A-

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Birleşmiş Milletler'e bağlı INTERSTENO Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu tarafından iki yılda bir düzenlenen 54. Bilgisayar Klavye Olimpiyatları, Polonya'nın Katowice şehrinde 13-17 Temmuz tarihleri arasında düzenlendi.

29 ülkenin katıldığı şampiyonanın galibi, Türk Millî Bilgisayar Klavye Takımı oldu. Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Dünya Şampiyonu olan Türk Milli Bilgisayar Takımı'nı kabul etti.

Bakan Tekin, büyük çoğunluğu ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan takımdaki öğrencileri şampiyonada gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Tekin, F klavye kullanımının yaygınlaşması için MEB'de müsteşarlık yaptığı dönemde birçok projeye destek verdiklerini hatırlatarak yine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Bakan Tekin, görüşmenin sonunda takımdaki öğrencileri tebrik ederken öğrenciler de kendilerini kabul ettiği için Bakan Tekin'e teşekkürlerini sundu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.