Bakan Şimşek: Görüşmeye ilişkin mesajlar tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe ile görüşmesi sonrası yapılan açıklamaları değerlendirdi.

Bakan Şimşek: Görüşmeye ilişkin mesajlar tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş
Yayınlama: 25.06.2024
0
A+
A-

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe’yi protokol kurallarını uygulamadan binanın girişinde karşıladığını ve makamında görüştüğünü ifade etti.

Görüş ve önerilerin dinlendiği 4 saati aşan görüşmede gündeme getirilen tüm konularla ilgili perspektifi şeffaf bir şekilde anlattıklarını belirten Bakan Şimşek, “Önerilerini, demokratik nezaket ve ekonomik-mali gerçekler kapsamında not ettik. Ayrıca uyguladığımız ekonomi programımıza ilişkin detaylı bir de sunum yaptık.” dedi.

Daha sonrasında görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verildiğini dile getiren Bakan Şimşek, “Görüşmeye ilişkin kamuoyuna yönelik mesajlarının tribün ve taraftar kaygısıyla verilmiş olduğunu izledik. Umarım bu tutum ve yaklaşım diyalog ve normalleşme ruhunu zedelemez.” açıklamasını yaptı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.