Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti.

Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, Pınarbaşı ilçesini ziyaret etti
Yayınlama: 29.05.2024
2
A+
A-

Esnafla kucaklaşan Bakan Özhaseki ve Başkan Büyükkılıç, 206 konutun yapılacağı TOKİ arsa yeri incelemesinde bulunurken, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya geldi.

Yakın zamanda burada 206 konutun temelinin atılacağını söyleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi:

“Sosyal konut projeleri kapsamında Kayseri için kuraları çekilmiş evler var, bu dönemde arkadaşlarımızla program yaptık. Kura çektiğimiz Kayseri’mizin ilçelerinde bir an önce TOKİ olarak konutları yapalım diye, TOKİ başkanımız var, Kentsel Dönüşüm Başkanımız da zaten Pınarbaşılı, haliyle geldiler, birlikte el ele vererek, inşallah burada konutların temelini yakında atacağız. İhalesi herhalde 20 gün sonra olacak. Diğer ilçelerimizde aynı şekilde devreye aldık, Kayseri bu dönem TOKİ’den epeyce istifade edecek.”

İki Memduh’un bir araya gelince daha çok hizmet edecekleri ümidini taşıdıklarını kaydeden Bakan Özhaseki, “Kayseri Büyükşehir’de yıllardır herkesi kucaklayan, herkese hizmet eden bir anlayış var. Bütün ilçelere hizmet götüren bir anlayış var. Böyle olunca birliğin, dirliğin olması, birlikte hareket etmenin rahmete, berekete vesile olacağı düşüncesiyle de aynı şekilde gayret ediyoruz. İnşallah iki Memduh bir araya gelince burada daha çok hizmet ederler diye de ümit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Büyükkılıç da TOKİ konutlarının şimdiden ilçe sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Pınarbaşılı hemşehrilerimize modern ve konforlu yaşam alanları sunacak olan konutlarımızda emeği geçen Sayın Bakanımıza teşekkür ederim. Pınarbaşı’mıza hayırlı olsun” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.