Bakan Kacır: Son 22 yılda sanayi ve teknoloji politikalarımızın merkezine KOBİ’leri koyduk

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri’ (KOBİ) Ödülleri Programı’nda KOBİ’lere ödüllerini takdim etti

Bakan Kacır: Son 22 yılda sanayi ve teknoloji politikalarımızın merkezine KOBİ’leri koyduk
Yayınlama: 11.05.2024
0
A+
A-

Bakan Kacır, Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99’unu oluşturan, istihdamın yüzde 70’ini sağlayan ve ihracatın yüzde 30’undan fazlasını gerçekleştiren Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri'nin (KOBİ), ekonominin bel kemiği olduğunu söyledi.

Son 22 yılda sanayi ve teknoloji politikalarının merkezine hep KOBİ'leri koyduklarını dile getiren Kacır, şöyle devam etti: 

''Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) eliyle son 22 yılda 1,3 milyon KOBİ’mize 180 milyar lira destek sağladık. KOBİ’lerimize sadece finansal destek vermekle kalmıyor, sürdürülebilir başarıları için onların her daim yanlarında olmaya devam ediyoruz. Desteklenen her başarının yeni başarı hikayelerinin müjdecisi olduğunu biliyoruz.''

Kacır, KOBİ Ödülleri Programı’nda Türkiye'nin büyüme ve kalkınmasında ön safta yer alan KOBİ’lere ödüllerini takdim ettiklerini belirterek, ''Katma değerli üretim ve kalkınma yolculuğumuzda alın ve akıl teri döken işletmelerimizi, bu işletmelerimizin çalışanlarını, müteşebbislerimizi yürekten tebrik ediyorum. Ülkemizin potansiyeline inanan, büyük ve güçlü Türkiye idealine gönül veren vizyoner, çalışkan iş insanlarımızın, emekçilerimizin her daim destekçisi olacağız.'' açıklamasında bulundu.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.