Bakan Kacır, Hektaş Fabrikasını ziyaret etti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Orhangazi‘de bulunan Hektaş fabrikasını ziyaret etti.

Bakan Kacır, Hektaş Fabrikasını ziyaret etti
Yayınlama: 12.08.2024
2
A+
A-

Bakan Kacır’a ziyaret sırasında Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Gemlik Kaymakamı ve Orhangazi Kaymakam Vekili Uğur Turan, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur İttifakı ilçe başkanları Gökhan Ulusu ve Halil Bozoğlu, belediye meclis üyeleri ve teşkilat yöneticileri eşlik etti.

Bakan Kacır, Hektaş fabrikasında yaptığı incelemelerde, fabrikanın üretim kapasitesi ve modern teknolojilerle donatılmış üretim alanlarından övgüyle bahsetti. Fabrikanın ulusal ve yerel tarıma yaptığı katkılar da Bakan tarafından takdirle karşılandı.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımızı ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İlçemizin önemli tesislerinden biri olan Hektaş'ı birlikte ziyaret ettik. Bakanımızla birlikte firma yetkililerinden bilgi aldık. Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum,” dedi.

Ziyaret sırasında Bakan Kacır ve beraberindeki heyet, fabrikanın tüm alanlarını gezerek yetkililerden detaylı bilgi aldı.

Bakan Kacır, Hektaş Fabrikasını ziyaret etti

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.