Bakan Işıkhan: Azerbaycan’la ortak geleceğimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Azerbaycan programı kapsamında Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu’nun 11’inci Toplantısına katıldı. Daha sonra Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov ile görüştü.

Bakan Işıkhan: Azerbaycan’la ortak geleceğimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz
Yayınlama: 30.05.2024
1
A+
A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, Azerbaycan Çalışma ve Halkın Sosyal Koruması Bakanı Sahil Babayev ve heyetlerin katılımıyla Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu’nun 11’inci Toplantısı gerçekleştirdi.

Bakan Işıkhan, Türkiye-Azerbaycan ilişkilerine katkı sunmak amacıyla sosyal güvenlik, çalışma hayatının güncel meseleleri ile iş sağlığı ve güvenliği gibi birçok alanda iş birliği oluşturan başlıkları 2 yıllık bir eylem planı ile somut hale getireceklerini belirtti.

Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu’nun 11’inci Toplantısı’nın ardından hazırlanan protokolü imzalayan Işıkhan, “Derdi derdimiz, sevinci sevincimiz kardeş Azerbaycan’ımız ile her alanda olduğu gibi çalışma, istihdam ve sosyal güvenlik alanlarında da tecrübe ve birikimlerimizi paylaşmaya, ortak geleceğimiz için birlikte çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Bakan Işıkhan daha sonra Azerbaycan Başbakanı Ali Esedov ile bir araya geldi.

Her alanda yürüttülen iş birlikleri ve Türkiye-Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ortak Daimi Komisyonu’nun 11’inci Toplantısı üzerine görüşme gerçekleştiren Işıkhan, “Dostane ev sahipliği dolayısıyla Başbakan’a ve mevkidaşım Sahil Babayev’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.