Bakan Güler: Güven ve istikrar ortamının tesisinde sizlerin önemli payı var

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, beraberinde Bakan Yardımcıları Şuay Alpay ve Bilal Durdalı ile Şırnak’tan Hakkari’ye gitti.

Bakan Güler: Güven ve istikrar ortamının tesisinde sizlerin önemli payı var
Yayınlama: 26.09.2024
3
A+
A-

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında inceleme ve denetlemelerde bulundu ardından terörle mücadelede yapılacaklara ilişkin talimatlar verdi.

 

Komandolarla da bir araya gelen Bakan Güler, onlara hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Bölgemizde ve şehirlerimizde bu güven ve istikrar ortamının tesis edilmesinde elbette ki şanlı ordumuzun ve siz kahraman silah arkadaşlarımın çok önemli bir payı var. Zira gazi ordumuzun siz ve sizler gibi nice yiğit mensubu, vatan ve millet uğruna, sevdiklerinden uzakta kahramanca ve fedakarca görev yapıyor.”

Güler, Milli Savunma Bakanlığı olarak, Türkiye'nin maruz kaldığı her türlü tehdide karşı stratejik bir öngörüyle hareket ettiklerini vurgulayarak “Irak ile son dönemde önemli bir gelişim kaydeden ilişkilerimizi oldukça önemli buluyor ve somut bir iş birliğini sahaya yansıtmaya başlıyoruz. Bir kez daha vurgulamak isterim ki hiçbir terörist, Mehmetçiğin kahredici kuvveti altında ezilmekten kurtulamayacaktır” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.