Bakan Ersoy’dan Kayseri’deki Soğanlı Vadisi’nde inceleme

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Vali Gökmen Çiçek ve Kültür ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte Soğanlı Vadisi’nde, Tahtalı Kilise ve Aziz George Kilisesi’nde inceleme gerçekleştirdi.

Bakan Ersoy’dan Kayseri’deki Soğanlı Vadisi’nde inceleme
Yayınlama: 28.05.2024
1
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Kayseri Valiliği’nin iş birliğinde tüm dünyanın ilgisini çekecek projeler ile daha çok hareketlenen kentin önemli turizm destinasyonlarından olan Soğanlı Vadisi’nde incelemelerde bulundu.

Heyet, Kayseri’nin önemli tarih, doğa ve turizm değeri olan Soğanlı Vadisi’nde, Tahtalı Kilise ve Aziz George Kilisesi’nde inceleme yaptı.

Bakan Ersoy ve beraberindekiler, Soğanlı oyuncak bez bebekleri de inceleyip, bez bebekleri üreten kadınlarla sohbet ettti.

Bacasız sanayi olarak nitelendirdiği turizmin göz bebeği olan Soğanlı Vadisi’nde yapılan çalışmaları Bakan Ersoy ile birlikte incelediklerini ifade eden Başkan Büyükkılıç, “Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Soğanlı Vadimizde bulunan Tahtalı Kilise ve Aziz George Kilisesi’ni ziyaret ederek, Valiliğimiz ve büyükşehir beledimiz iş birliğiyle yaptığımız çalışmaları yerinde inceledik.” diye konuştu.

Büyükkılıç, Bakan Ersoy’a teşekkür ederek, “Tarihi kiliseleri, peri bacaları ve sıcak hava balonlarıyla turistlerimizin ilgi odağı olan masal diyarı vadimizi ziyaret eden Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.