Bakan Bolat: Tarım satış kooperatifleriyle birlikte çalışacağız

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Bakan Yardımcıları, Tarım Satış Kooperatif Birliklerinin başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi.

Bakan Bolat: Tarım satış kooperatifleriyle birlikte çalışacağız
Yayınlama: 28.05.2024
1
A+
A-

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, bakan yardımcıları, Tarım Satış Kooperatif Birliklerinin başkanları ve yöneticileriyle gerçekleştirdiği toplantıda kooperatiflerin tarımsal üretime, çiftçilerin ürünlerinin değerlerini bulmasına ve kırsal kalkınmaya olan katkılarını artırmak amacıyla değerlendirme yaptı.

Kooperatiflerin bu yolda en önemli aktörlerden biri olduğunu vurgulayan Bolat, “21 yılı aşan AK Parti iktidarı süresince, gerek üretici, satış ve esnaf kooperatiflerimizin, gerekse küçük ve orta ölçekli işletmelerin birleşip güçlenmesi adına büyük katkılar sağladığını görmekten memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Bakan Bolat, birlikten kuvvet doğar anlayışıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek şunları söyledi:

“Tarım satış kooperatiflerimizin çiftçilerimizin ürünlerini daha geniş pazarlara ulaştırmalarını ve ülke ekonomisine önemli katkılarda bulunmalarını teşvik etmeye devam edeceğiz. Finansman ihtiyaçları ve ihracat destekleri konusunda tarım satış kooperatifleriyle birlikte çalışacağız.”


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.