Bakan Bolat, Avrupalı iş insanları ile bir araya geldi

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, Avrupa Birliği (AB) Nezdinde Daimi Temsilcilik Binası’nda Avrupalı iş insanları ile görüştü.

Bakan Bolat, Avrupalı iş insanları ile bir araya geldi
Yayınlama: 30.05.2024
3
A+
A-

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Bolat, Avrupalı iş insanlarıyla gerçekleştirdiği görüşmede Türkiye ile Avrupa Birliği (AB) arasındaki ticari ilişkilerin daha da güçlendirilmesi ve yeni iş birliği fırsatlarının değerlendirilmesi konularını ele aldıklarını ifade etti.

Toplantıda, Türkiye ve AB arasındaki ekonomik bağların derinleşmesi için atılabilecek adımları ve potansiyel projeleri görüştüklerini belirten Bolat, “Özellikle ticaret, yatırım ve inovasyon konularında karşılıklı fayda sağlayacak iş birliklerinin önemini vurguladık. Avrupalı iş insanlarının Türkiye’ye olan ilgisi ve iş birliği konusundaki hevesi bizleri oldukça memnun etti” dedi.

Bakan Bolat, toplantıya dair şu değerlendirmede bulundu:

“Bu buluşma, Türkiye’nin AB ile olan güçlü ilişkilerini pekiştirmek ve Avrupa iş dünyası ile daha yakın temas kurmak adına önemli bir adım oldu. İnanıyorum ki, bu tür buluşmalar hem Türkiye hem de AB için yeni ticaret yolları ve ortaklıklar ortaya çıkaracaktır. İş dünyamız ile daima birlikte çalışarak daha büyük başarılara imza atmaya devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.