Babacan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ı ziyaret etti

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve beraberindeki heyet, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Babacan, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan’ı ziyaret etti
Yayınlama: 17.09.2024
2
A+
A-

Yaklaşık 50 dakika heyetlerle birlikte yapılan basına kapalı görüşme sonrası iki lider 15 dakika baş başa görüştü.

Yeniden Refah Partisi’nde Genel Başkan Erbakan’a görüşmede Genel Başkan Yardımcıları Suat Kılıç, Doğan Bekin ve Mehmet Fatih Uğurlu eşlik etti.

Görüşme sonrası iki lider ortak basın toplantısında konuştu.

Genel Başkan Erbakan ve heyetine teşekkür eden Babacan, “Değerli misafirperverlikleri için hem Sayın Genel Başkan Fatih Erbakan'a hem de ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Türkiye'nin sorunları çok büyük, daha da büyüyor. Böylesine hızlı büyüyen sorunların çözümü için çok daha yoğun bir istişare ve çok daha yoğun bir görüş alışverişinin faydalı olacağını düşünüyoruz. Siyasi partilerin birbirleri ile yaptıkları görüş alışverişi sorunların tespiti için çok çok kıymetli. Bundan sonraki süreçte Yeniden Refah Partisi ile DEVA Partisi arasındaki görüşmelerin daha da sıklaştırılması ve muhtemel iş birliği için önümüzdeki dönem adına değerlendirmeler yapıldı.” şeklinde konuştu.

DEVA Partisi lideri Babacan ve heyetine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Erbakan, “Biz de inşallah bir iadei ziyareti planlayacağız, gerçekleştireceğiz. Buradaki görüşmede doğal olarak Türkiye'nin içindeki durum ele alındı, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Siyasi gelişmeler, özellikle ekonomi konusundaki sıkıntılar ele alındı. Sayın Genel Başkan’ın ekonomi konusundaki tecrübeleri dolayısıyla kendisinden önemli bilgiler aldık. Kendisinin ifade ettiği gibi bundan sonra DEVA Partisi ile Yeniden Refah Partisi arasında görüşmelerin daha sık bir şekilde devam etmesi, diyaloğun artırılması yönünde bir karara vardık. Bu diyaloğun hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.