Babacan: Gelin bir olalım, ülke sorunlarını çözmek için gayret edelim

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, TBMM’de grup kurma hedefleri olduğunu belirterek, geniş bir siyasi iş birliğinin şart olduğunu söyledi.

Babacan: Gelin bir olalım, ülke sorunlarını çözmek için gayret edelim
Yayınlama: 11.09.2024
1
A+
A-

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, siyasi çağrıda bulunarak “Bu ülkeyi seven, bu vatanı seven, bu ülkenin değerleriyle yoğrulmuş, Cumhuriyetimizin değerlerine inanan insanların daha yakın ve bir arada olması lazım. Şu anda Türkiye için birlik ve beraberlik zamanıdır. Diyorum ki gelin bir olalım, beraber olalım. Hem siyasi hem de Meclis'te daha büyük bir birliktelikle bu ülkenin sorunlarını çözmek için gayret edelim” dedi.

Merkezde geniş mutabakatlı bir birleşme için yol haritasını açıklayan Babacan, şu açıklamayı yaptı:

“Ben buradan bir çağrı yapıyorum. Bu ülkeyi seven, bu vatanı seven, bu ülkenin değerleriyle yoğrulmuş, Cumhuriyetimizin değerlerine inanan insanların daha yakın, bir arada olması lazım. Şu anda Türkiye için birlik ve beraberlik zamanıdır. Diyorum ki gelin bir olalım, beraber olalım. Hem siyasi hem de Meclis'te daha büyük bir birliktelikle bu ülkenin sorunlarını çözmek için gayret edelim. Biz DEVA Partisi olarak kadrolarımızla çalışmaya hazırız. Her şeyin çözümünde binlerce maddeyle hazırız. Ancak bunların hayata geçirilmesi, vatandaşımızın ikna olması, bizi sevmesi ve desteklemesi son derece önemlidir. Bunun için de daha geniş bir işbirliğinin tam da şu anda Türkiye için önemli bir ihtiyaç olduğunu düşüyoruz, bunun için de yoğun bir gayretimiz var.”

Ali Babacan, Narin Güran olayının Türkiye için büyük bir imtihan olacağını belirterek, “Türkiye’deki tüm kız çocukları, kadınlar adına şikayetim var. Gördükleri muameleye; okulda, hayata atıldıklarında yaşadıkları zorluklara baktığımızda özel bir gayret gerekiyor. Eğitim, kültür anlayışımızı kökten değiştirmeye gayret eden yeni bir bakış açısı lazım” dedi. Babacan, 21 Ağustos’tan bu yana süreci yakından takip ettiklerini, suçluların en ağır ceza ile yargılanması gerektiğini vurguladı. 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.