Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başladı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin Bodrum- Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferleri hizmeti açılışı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Didim’den başladı.

Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başladı
Yayınlama: 02.07.2024
0
A+
A-

Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Aydın Büyükşehir Belediyesi Bodrum-Turgutreis-Didim deniz otobüsü seferlerini 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başlattı.

Deniz otobüsü seferleri için düzenlenen açılış töreninde konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bugün iki ilimizin ortak başlattığı ayrıca Denizcilik ve Kabotaj Bayramı’nda başlamasından çok mutluyum. Bu iş birliklerimizin devamı gelecek.” dedi.

31 Mart seçimleri öncesi vaat ettiği Deniz Otobüsleri hizmetinin açılış töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Denizlerimizin özgürlük günü, denizlerimizin bağımsızlık sembolü Kabotaj Bayramı’nda söz verdiğimiz hizmeti yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İki şehrimizi denizden birbirine bağladık. Bugün itibari ile Bodrum- Didim seferlerimiz başlıyor.” dedi.

Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başladı

Aydın, Muğla ve komşu illerden gelen tüm vatandaşlara teşekkür eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel yaz aylarında turizm sezonu ile artan nüfusa başarıyla hizmet eden belediye başkanlarını kutladı ve 31 Mart Yerel seçimlerinde elde edilen büyük başarının Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında ilk seçimde iktidarla taçlanacağına inandığını söyledi.

Ege Denizi’nin iki tarafına barışın gelmesi gerektiğini söyleyen Özel, “Ege’nin iki şehri ve turizmin gözdesi ilçeleri bugün bu açılışla denizden birleşiyor. Bodrum-Didim arası denizden 1 saate iniyor. İki şehrin günlük turizmine de katkı sağlayacak bu proje ile Didim’e gelenler günübirlik Bodrum’a gelebilecek.” şeklinde konuştu.

Aydın-Muğla deniz otobüsü seferleri başladı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.