Ayasofya ve Efes müzelerine giriş öğrencilere ücretsiz olacak

Ayasofya Tarih ve Deneyim Müzesi ile Efes Deneyim Müzesi, Kurban Bayramı ve yaz tatilinin başlangıcını kapsayan 15-23 Haziran tarihleri arasında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kapılarını ücretsiz açacak.

Ayasofya ve Efes müzelerine giriş öğrencilere ücretsiz olacak
Yayınlama: 06.06.2024
2
A+
A-

Kültür ve Turizm Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Ayasofya Tarih ve Deneyim Müzesi ile Efes Deneyim Müzesi, Kurban Bayramı ve karne tatiline özel yeni kampanyasını duyurdu.

DEM Müzecilik tarafından geliştirilen ve işletilen İstanbul Sultanahmet’te Defter-i Hakani Binası’nda bulunan Ayasofya Tarih ve Deneyim Müzesi ile İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti içinde yer alan Efes Deneyim Müzesi, 15-23 Haziran tarihlerinde ilk ve ortaöğrenim gören tüm çocuklara müzeleri ücretsiz deneyimleme imkanı sunuyor.

Müzeler, kampanya süresi boyunca 15 yaş altı tüm ziyaretçilerine ücretsiz olacak. Müze haftanın yedi günü 09.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor. Gece müzeciliği uygulamasının başlaması ile Antik Kent ve müze, haftanın yedi günü 08.00 ile 23.30 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.