Avcılar’da Stratejik İşbirliği Toplantıları başladı

Avcılar’ın geleceğinin konuşulduğu Stratejik İşbirliği Toplantıları başladı. Bölgeye değer katmak, insanlara imkanlar yaratmak ve Avcılar’ı yaşamın merkezi haline getirmek için yapılacakların konuşulduğu toplantıların ilki Avcılar Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti.

Avcılar’da Stratejik İşbirliği Toplantıları başladı
Yayınlama: 13.09.2024
1
A+
A-

Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara öncülüğünde buluşan Avcılar İş İnsanları Konseyi’nin gündeminde Avcılar’da yürütülen projeler vardı. İş insanlarına bir sunum yapan başkan Çaykara hayata geçirilen ve devam eden projelerini anlattı.

Kenti ileriye taşıyacak yeni projeleri için işbirliği çağrısı yapan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, şunları söyledi:

“Yaşamın Merkezi Avcılar vizyonu, sadece bir slogan değil, hep birlikte yaratacağımız bir gelecek öyküsüdür. Bu öykünün kahramanları, Avcılar’da yaşayan tüm komşularımızdır. Sosyal, kültürel, altyapısal ve çevresel alanlarda attığımız adımlarla toplumun her kesimine dokunduk. Doğru bir planlama üzerinden gerek kısa vade gerek orta vade gerek uzun vade projelerimizle alakalı neler yapabileceğimiz konusunda ciddi bir hazırlık içerisine girdik. Avcılar’a birlikte hizmet edeceğimiz paydaşlarımızla bir araya geldiğimiz Stratejik İşbirliği Toplantıları’nı sürdürecek, artı değer yaratmak, gelişmek ve Avcılarımızı geliştirmek için tüm paydaşlarımızla bir arada çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Çaykara’nın yaptığı sunum hakkında konuşan Arcina Yönetim Kurulu Başkanı Senur Biçer; “Açıkçası ben kendisiyle ilk defa tanışıyorum. Hem gençliği, hem dinamikliği, hem de enerjisiyle bahsettiği o projelerle de ben bir heveslendim. Daha bir iş insanı olarak motivasyon sağladım. Çünkü benim çalışanlarım zaten bu bölgede oturuyor. Biz burada yatıp kalkıyoruz, eve çok az gidiyoruz. Dolayısıyla Avcılar bölgesi çok önemli ve iş insanları bizlerle yerel yönetimin birlikte hareket ediyor olmasını ben çok önemsiyorum.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.