Avcılar’da gelecek 5 yılın yol haritası belirlendi

Avcılar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi iş birliğiyle düzenlenen çalıştayda gelecek 5 yılın yol haritası belirlendi.

Avcılar’da gelecek 5 yılın yol haritası belirlendi
Yayınlama: 12.06.2024
0
A+
A-

Avcılar Belediyesi ve İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Spor Bilimleri Fakültesi kentte sporun geleceğini planlamak üzere çalıştay düzenledi.

Cihangir Kent Evi’nde düzenlenen etkinlikte Avcılar’da gençlerin spora katılımını arttırmak, beden eğitimi, amatör spor kulüplerinin durumu ve ihtiyaçları konuşuldu. Akademisyenler, amatör spor kulüpleri ve alanında uzman birçok isimin katıldığı çalıştayda eski milli futbolcu ve teknik direktör Ergün Pembe de “Spor Okulları ve Garassroots Futbolu Bağlamında Çocuğun Gelişimi” konusunda bir sunum yaptı.

Tüm gün süren ve Avcılar’da gelecek 5 yılın yol haritası belirlendiği çalıştayın finalinde Çalıştay Raporu ve Eylem Planı sunumu yapıldı.

Etkinliğe ev sahipliği yapan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara açılış konuşmasında “ Bugün düzenlediğimiz çalıştayda hep beraber Avcılarımızın 5 yıl boyunca spordaki yol haritasını belirlemiş olacağız. Avcılarımızın sporda çok daha iyi yerlere gelebilmesi için, Avcılarlı çocukların evlerinden çıktıklarında gördükleri tek şeyin bina ve yol olmaması için çalışacağız. Amatör spor kulüplerimizle iletişim ve destek içinde olacağız.” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.