Avcılar’da “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” düzenlendi

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (İETT) ve Avcılar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, Avcılar’da toplu ulaşım konusunda yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” gerçekleşti.

Avcılar’da “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” düzenlendi
Yayınlama: 17.07.2024
0
A+
A-

İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün (İETT) ve Avcılar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenlediği, Avcılar’da toplu ulaşım konusunda yaşanan sorunların ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Toplu ulaşım konusunda yaşanan problemlerin, talep ve beklentilerin görüşülerek ortak bir akılla kısa, orta ve uzun vadede üretilmesi gereken çözüm süreçlerinin konuşulduğu toplantının finalinde vatandaşların soru ve talepleri dinlendi.

Avcılar’da “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” düzenlendi

Toplantının açılış konuşmasını yapan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, “Avcılarımız bir tarafında deniz bir tarafı göl sayfiye bir ilçemiz. Komşuluk ilişkilerinin hala taptaze kaldığı, kahvenin hatrının bile 40 yılı aştığı ve gerçekten komşuluk ilişkilerinin hangi siyasi partiden olursa olsun mütevazilik ve sevgiyle devam ettiği çok kıymetli bir ilçedir.” dedi.

Başkan Çaykara, sorunların çözümü için kendilerinin de bir takvim çerçevesinde çalışma sistematiği kurduklarını belirterek, “Bunun en önemli bir ayağı da ulaşımda yaşanan aksaklıklar. Bugün burada alacağımız notlarla beraber, İETT Kurumumuzun oluşturacağı takvimle beraber daha özen göstererek Avcılarımızı bir adım daha öne alarak ulaşım konusunda eksikleri tamamlamayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

Avcılar’da “2024 İETT- İlçe Belediye Buluşmaları” düzenlendi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.