Avcılar, 19 Mayıs’ı etkinliklerle kutladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı Avcılar’da etkinliklerle kutlandı.

Avcılar, 19 Mayıs’ı etkinliklerle kutladı
Yayınlama: 20.05.2024
0
A+
A-

Avcılar’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 105. yılı kutlamaları Hükümet Konağı önünde düzenlenen resmi törenle başladı. 

Avcılar  Belediyesi tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Gençlik Şöleni düzenlendi. Badminton’dan Masa Tenisi’ne, Kürek’ten Ayak Tenisi’ne, Muay Thai iden Güreş’e kadar bir çok branşta düzenlenen etkinliklere yer verildi. 

Saat 19.19’da Halide Edip Adıvar Parkı’nda başlayan yürüyüş, marşlar ve sloganlar eşliğinde devam ederek Gülşen Konseri’nin düzenleneceği Ambarlı Sahil İspark alanında son buldu.

Avcılar, 19 Mayıs’ı etkinliklerle kutladı

Fener Alayı’nın ardından düzenlenen Dj Performansı ve Gülşen konseriyle devam etti. Konser finalinde çiçek verme geleneğini çevreci bir tutumla değiştiren Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, sevilen sanatçı adına fidan bağışında bulunduğu sertifikayı hediye etti.

Konuşmasında 19 Mayıs’ın önemini vurgulayarak başlayan Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara, gençlere seslendi. “Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, “Sizler, yani yeni Türkiye’nin genç evlatları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz. Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler asla ve asla yorulmazlar. Türk gençliği gayeye, bizim yükselme idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Biz de bunu görmekle bahtiyar olacağız.” Buradan sizlerle birlikte söz veriyoruz: Yorulmayacağız. Senin izinden ve yolundan dönmeyeceğiz. Hayalini kurduğumuz Avcılar için, İstanbul için, Türkiye için daha çok çalışacağız. Çünkü biz Atatürk gençliğiyiz! Çünkü biz Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleriyiz! Kutlu olsun 19 Mayıs, yaşasın Cumhuriyet!” dedi.

Avcılar, 19 Mayıs’ı etkinliklerle kutladı


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.