ATSO Başkanı Ali Bahar Antalya’da Tekne Kazası Sonrası Hayatını Kaybetti

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Ali Bahar, Kemer açıklarında geçirdiği tekne kazası sonucunda ağır yaralandı ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Yayınlama: 19.07.2024
10
A+
A-
Kemer’de bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Bahar, yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Bahar Kimdir?

Antalya Şarampol’de 1969 yılında doğan Ali Bahar, ilk, orta ve lise eğitimini Antalya’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Bahar, aynı üniversiteden Pedagojik Formasyon Eğitimi diploması da almıştır. Üniversite eğitiminin ardından Antalya’da bir firmanın Karaburun’daki otel inşaatında saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çalıştıktan sonra, askerlik görevini Diyarbakır’da yerine getirdi. Askerlik dönüşü inşaat mühendisliğini bırakarak ticaret hayatına atıldı.

Babası İbrahim Bahar’ın geçmişte yaptığı tavukçuluk, süt ürünleri ve soğutulmuş diğer et gıdaları sektöründe iş hayatına başladı. Antalya Organize Sanayi Bölgesi’nde beyaz et, kırmızı et, hindi eti ve süt ürünleri üretimi yapan, 1200 ton kapasiteli ve 12.500 m² kapalı alanda faaliyet gösteren bir şirketi yönetmiştir. Ayrıca Altınova’da 3000 m² süt tesisi ve Organize Sanayi Bölgesi’nde köfte ve döner fabrikası bulunan Bahar, Bahar Hindi, Bahar Süt Ürünleri, Danone, Polonez, Ülker İçim gibi markaların dağıtımını yapan bir şirketi de bulunmaktadır.

Ailesine ve Sevenlerine Başsağlığı

Ali Bahar’ın ani ölümü, ailesi, sevenleri, ATSO, Antalya OSB ve tüm sanayi camiasında derin bir üzüntü ve keder yarattı. Antalya’nın ticaret ve sanayi hayatında önemli bir yeri olan Ali Bahar’ın kaybı, sektöründe büyük bir boşluk bırakmıştır. Başta ailesi olmak üzere, tüm yakınlarına ve iş dünyasına başsağlığı diliyoruz.

Ümit UÇAR

Kaynak: EKONOMİ GAZETESİ

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.