Asansör Dünyasının En Büyük Buluşması Mayıs 2025’te Düzenlenecek

Uluslararası asansör ve yürüyen merdiven endüstrisinin en büyük etkinliği olan Asansör İstanbul Fuarı, 2025 Mayıs ayında kapılarını açıyor. Informa Markets tarafından AYSAD’ın (Asansör ve Yürüyen Merdiven Sanayicileri Derneği) desteğiyle düzenlenen fuar, 15-18 Mayıs 2025 tarihlerinde 19. kez ziyaretçilerini ağırlayacak. Dünyanın önde gelen markaları ile Türkiye’nin lider firmalarının da aralarında bulunduğu 400’ün üzerinde katılımcı firma, Tüyap Beylikdüzü’nde çoğunluğu doğrudan satın almacı olan 30 binden fazla profesyonel ziyaretçiyle buluşacak. Fuarda, en yeni dikey ulaşım teknolojileri sergilenecek.

Asansör Dünyasının En Büyük Buluşması Mayıs 2025’te Düzenlenecek
Yayınlama: 08.07.2024
2
A+
A-

Global asansör sektörü, şimdiden ajandalarına not ettikleri Asansör İstanbul Fuarı’nı heyecanla bekliyor. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Informa Markets Fuar Direktörü Seda Bozkurt, “Yurt içi ve yurt dışından yoğun bir katılımcı ilgisi var. Sektör profesyonelleri de Asansör İstanbul’u 2025 fuar ajandalarına çoktan eklediler” dedi.

Bozkurt, “Son birkaç fuarda gerek katılımcı ve ziyaretçi sayıları, gerekse metrekare bazında peş peşe yeni rekorlar kırdık. Asansör İstanbul, şu anda alanında dünyanın en büyük fuarı. Bir taraftan başarısını sürdürerek bu unvanını korurken, diğer yandan sektörün küresel ticaretine her yeni buluşmada daha fazla katkı sağlamaya devam ediyor” diyerek, iki yıl arayla düzenlenen fuarın tüm sektör tarafından sabırsızlıkla beklendiğini vurguladı.

Asansör Dünyasının En Büyük Buluşması Mayıs 2025’te Düzenlenecek

Avrupalı Asansörcüler de Sabırsızlıkla Mayıs’ı Bekliyor

Geçen Mayıs ayında Avrupa Asansör Birliği’nin (ELA) Genel Kurul Toplantısı için İstanbul’da önemli isimlerin buluştuğunu hatırlatan Bozkurt, “Avrupa Asansör Birliği’nin (ELA) yeni yönetimini belirleyen genel kurul toplantısı için 15 ülkeden 120’den fazla ismi AYSAD ile birlikte İstanbul’da ağırladık ve Asansör İstanbul olarak sektörün bu önemli etkinliğine gala yemeği sponsorluğu ile katkıda bulunduk. Orada da gördük ki Avrupalı asansörcüler de Asansör İstanbul 2025 buluşmasına odaklanmış durumda” dedi.

Asansör Dünyasının En Büyük Buluşması Mayıs 2025’te Düzenlenecek

Yeni Nesil Asansör Teknolojileri İlk Kez Dünya Sahnesine İstanbul’da Çıkacak

Sektörün yurt içi ve yurt dışındaki önemli üreticileri, daha akıllı, daha hızlı ve daha güvenli asansörlerini Mayıs ayındaki Asansör İstanbul’da sergilemeye hazırlanıyor. 19. Uluslararası Asansör İstanbul Fuarı’na katılan pek çok firma, asansör ve yürüyen merdiven endüstrisine dair en yeni makine, ekipman, tasarım, yazılım ve teknolojilerini ilk kez İstanbul’dan dünyaya tanıtacak. Fuarda; konut ve ticari bina asansörlerinden hastane asansörlerine, ev içi asansör ve kişisel taşıyıcılardan oto asansörlerine, yük ve servis asansörlerinden engelli asansörlerine kadar dikey ulaşım teknolojileri ile yürüyen merdiven ve yollara ilişkin tüm yenilikler vitrine çıkacak.

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.