Arslan: Terörle ceza alması muhtemel kişileri aday gösterip algı oluşturuyorlar

Afyonkarahisar, 5 Haziran (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, DEM Parti’ye tepki gösterdi.

Arslan: Terörle ceza alması muhtemel kişileri aday gösterip algı oluşturuyorlar
Yayınlama: 05.06.2024
1
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, “Terörle ceza alması muhtemel kişileri aday gösterip algı oluşturuyorlar. CHP ve SP’liler DEM Parti’ye destek vererek orta oyununu okuyamadı” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Dr. Hasan Arslan, TBMM Genel Kurul Salonu'nda, Hakkari Belediyesi'ne kayyum atanmasına ilişkin DEM Parti ve CHP milletvekillerine tepki gösterdi.

“Terörle ceza alması muhtemel kişileri aday gösterip algı oluşturuyorlar”

Arslan açıklamasında “Bugün Mecliste bir orta oyun oynandı. Orta oyunun aktörleri DEM Parti, bir avuç milletvekili. Hakkari Belediye başkanının terör suçundan tutuklanması ve kayyum atanmasını protesto etmek amaçlı olduğu anlaşılan kürsüyü işgalleri ile başladı. Buradaki oyunun aslında temelinde hakkında terör suçuyla yargılaması devam eden ve ceza alması kuvvetle muhtemel olan bir belediye başkanını özellikle seçilmesini sağlayacak şekilde seçimlere sokup belediye başkanı olduktan sonra da hakkındaki kararın kesinleştikten sonra tutuklanması sonrasında onu bildikleri halde, Türkiye Cumhuriyetinin sözde anti demokratik yaklaşımı algısını oluşturmak amacıyla bu oyunu oynadılar. Aslında bu oyun eskiden de aynı fikirdeki milletvekilleri tarafından oynanmıştı.” açıklamasını yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.