Arslan: Hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız

Afyonkarahisar, 5 Temmuz (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hasan Arslan, ildeki sağlık kuruluşlarına 29 uzman doktor, 8 pratisyen hekim’ 1 çocuk diş doktoru ve 53 sağlık çalışanın görev yapacağını duyurdu.

Arslan: Hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız
Yayınlama: 05.07.2024
2
A+
A-

Afyonkarahisar’daki sağlık kuruluşlarına kadro tahsisleri ve zorunlu devlet hizmet yükümlüğü kapsamında 29 uzman doktor, 8 pratisyen hekim, 1 çocuk diş doktoru ve 53 sağlık çalışanları tercihlere göre kura sonuçları ile göreve başlayacak. Açıklamayı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı.

Görev yapacak hekim ve sağlık çalışanlarında kurum içi atama ile tahsisi ile 20'si uzman doktor, 5'i pratisyen hekim ve 53'ü sağlık çalışanı kadroları kura sonuçları, tercihlere göre 26 Temmuz’da belli olacak. Bu atamalarla birlikte Devlet Hizmeti Yükümlülüğü kapsamında da 9 uzman doktor, 3 pratisyen hekim görev yapacak.

Milletvekili Arslan, Afyonkarahisar’ın sağlık alanında önemli bir konumda olduğunu belirterek, şunları söyledi:  

“İlimizdeki ihtiyaçlara binaen birlikte yaptığımız istişare ve Sağlık Bakanlığımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda şehrimizin beklentilerini karşılayacak nitelikte sağlık personelini ilimize kazandırmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. Afyonkarahisar’ın bu konuda çok önemli bir konumda olmasından dolayı en iyi yatırımı ve bu yatırımlar içerisinde verimli hizmeti sağlayacak sağlık çalışanlarımızı şehrimize kazandırarak hemşehrilerimize beklentiler dahilinde hizmet sunmanın gayreti içerisinde olacağız.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.