AOSB Futbol Turnuvasının Galibi Kastamonu Entegre Oldu

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) Bölge Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Spor Şenlikleri kapsamındaki Futbol Turnuvasının nefesler tutularak izlenen final maçında şampiyon, Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu.

AOSB Futbol Turnuvasının Galibi Kastamonu Entegre Oldu
Yayınlama: 08.07.2024
3
A+
A-

Güçlü yönetim kadrosu, çalışanlarına verdiği değer ve sanayicilerine sunduğu sorunsuz ve kesintisiz üretim imkanlarıyla kent, bölge ve ülke ekonomisine değer katan Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi, sanatsal, sportif ve sosyal etkinlikleriyle hem şehri hem de Güneyin Sanayi Üssünü renklendiriyor.

Sanayi çalışanları arasında dostluk, kardeşlik ve dayanışma bağlarını güçlendirmek, sporun birleştirici ve bütünleştirici yönü ile sevgi ve saygıyı hâkim kılmak, moral ve motivasyon sağlamak amacıyla bu yıl 10’uncusu düzenlenen ve AOSB’de faaliyet gösteren firmaların çalışanlarından oluşan takımların katıldığı Futbol Turnuvası, centilmence mücadeleye sahne oldu.

AOSB Futbol Turnuvasının Galibi Kastamonu Entegre Oldu

Simeranya Spor Tesisleri’nde düzenlenen turnuvada, takımlar şampiyonluk için mücadele ederken, çalışma arkadaşları ve aileleri de onlara tezahürat ve alkışlarla moral ve motivasyon sağladılar.

AOSB Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tosmur, Bölge Müdürü Ersin Akpınar, Teknik İşler Direktörü Emre Ocak ve Destek Hizmetleri Müdürü Feridun Kara’nın da katılarak takımlara destek verdiği turnuvanın ilk maçında, takımlar üçüncülük için yarıştı.

Turnuvanın üçüncülük maçında, Geta Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş. ile ADM Besin ve Tarım A.Ş. karşı karşıya geldi. 11-5 mağlup eden Geta Tarım üçüncü oldu.

Yarı finalde Kastamonu Entegre’nin ADM Besin’i 4-1, Omnia Nişasta’nın ise Geta Tarım’ı 9-2 yendiği turnuvanın final maçında, Omnia Nişasta’yı 2-1 yenen Kastamonu Entegre Ağaç Sanayi ve Ticaret A.Ş. şampiyon oldu. Omnia Nişasta ise ikincilikle yetindi. ACN Kimya takımı ise “en centilmen takım” seçildi.

AOSB Futbol Turnuvasının Galibi Kastamonu Entegre Oldu

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve ödüllerini veren AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar, sporun birleştirici gücüne inan bir OSB olarak sportif faaliyetlere her zaman önem verdiklerini belirtti.

Akpınar, “Sadece dereceye giren değil, turnuvaya katılarak dostluk ve kardeşlik duygularıyla centilmence mücadele eden tüm takımlarımızı tebrik ediyorum. Turnuvamıza gösterdikleri ilgiden dolayı hem sanayicilerimizi hem de çalışanlarına teşekkür ediyor, daha nice turnuvalarda bu güzel aile ortamında bulunmayı temenni ediyorum” dedi.

AOSB Futbol Turnuvasının Galibi Kastamonu Entegre Oldu

Kaynak: SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.