Antrenör Temel Eğitim Programı başvuruları başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), 2024/2 Antrenör Temel Eğitim Programı başvurularının başladığını açıkladı.

Antrenör Temel Eğitim Programı başvuruları başladı
Yayınlama: 27.05.2024
0
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antrenör Temel Eğitim Programı başvurularının 27 Mayıs – 07 Haziran tarihleri arasında e-Devlet Kapısı-GSB-Spor Bilgi Sistemi üzerinden gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bakanlığın açıklamasında “Başvurularını yapan adayların belirtmiş oldukları e-posta adresine referans numarası iletilecektir. Antrenör temel eğitim ve kayıt yenileme (bütünleme) sınav ücreti ödemelerini referans numaraları ya da Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşlık numaraları ile  27 Mayıs 2024 tarihinden itibaren, 7 Haziran 2024 saat 17:00' a kadar Ziraat Bankası Şube/ATM ve Mobil (Kurumsal Ödemeler/Gençlik ve Spor Bakanlığı Kursiyer ödemeleri) ödeme kanallarından gerçekleştirebilecektir. Temel Eğitim başvuru ücretleri ilk kayıt için 750 TL, bütünleme başvuruları için 500 TL'dir” ifadelerine yer verildi.

GSB, başvuruları onaylanan tüm adayların 1 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Aday İşlemleri Sistemi'ne (http://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/) giriş yaparak sınav kaydı oluşturması gerektiğini bildirdi.

Sınav 8 Eylül'de gerçekleştirilecek.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.