Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde kaydı

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapan Bornova Âşık Veysel Rekreasyon Alanı’ndaki Olimpik Buz Sporları Salonu bu kez Anneler Günü sebebiyle kapılarını açtı. Hem sporcular hem de kurslara katılan çocuklar anneleriyle birlikte kayma heyecanı yaşadı.

Anneler çocuklarıyla birlikte buz pistinde kaydı
Yayınlama: 12.05.2024
0
A+
A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı içinde yer alan Olimpik Buz Sporları Salonu, bir Anneler Günü etkinliğine ev sahipliği yaptı. Ulusal ve uluslararası turnuvalara ev sahipliği yapan tesiste kurs alan öğrenciler ve milli sporcular anneleriyle birlikte pistte keyifli anlar yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın anne ve çocuklar için hazırladığı seansta, velilere tişört ve madalya da verildi.

Kızı ve annesiyle piste giren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin antrenörü Gamze Güner, “Şu an burada üç nesil varız. Yıllarca milli takım sporcusuydum, antrenör oldum. Annem yıllarca beni taşıdı, şimdi kızım milli takım sporcusu. Ve üç kuşak her yere beraber gidiyoruz. Burada da çok güzel bir etkinlik var” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.