Ankara’da karne ve babalar günü etkinliği düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi’nde karne töreni ve Babalar Günü etkinlikleri düzenlendi.

Ankara’da karne ve babalar günü etkinliği düzenlendi
Yayınlama: 15.06.2024
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi'nde ilkokula adım atan 14 öğrenci karnelerini aldı. Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim gördüğü Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklar, aileleri birlikte eğlenceli bir mezuniyet töreni geçirdi.

Düzenlenen karne günü programına heyecan katmak ve Babalar Günü’nü kutlamak amacıyla birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler düzenlendi.

Ankara’da karne ve babalar günü etkinliği düzenlendi

Çocuklarının mezuniyet törenine katılarak onların heyecanlarına ortak olan babalar, çuval yarışı, sandalye kapmaca ve kaşıkla yumurta taşıma oyunları oynadı. Babaların kıyasıya yarıştıkları eğlence programında, çocuklar da tezahüratlarla babalarına destek oldu.  

Etkinliğin mezun miniklerin karne sevinçlerine renk kattığını belirten Engelsiz Çocuk ve Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran şunları söyledi:‘

‘Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz ve aynı zamanda tatil gününe denk gelen Babalar Günü’nü de unutmamak için güzel ve eğlenceli bir program planladık. Velilerimiz de bunlara katılmak istediler. Bugün burada öğrencilerimize karnelerini vererek velilerimizle düzenlediğimiz etkinliklerimizle Babalar Günü’nü bu şekilde sonlandırdık. Bundan sonraki süreçte de bu gibi etkinliklerimiz devam edecek.’’

Ankara’da karne ve babalar günü etkinliği düzenlendi


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.