Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz’dan Kurban Bayramı mesajı

Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İBrahim Yılmaz Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz’dan Kurban Bayramı mesajı
Yayınlama: 16.06.2024
3
A+
A-

Ankara Kent Konseyi Başkanı Yılmaz, bayramın bereketinin sırrının paylaşma ve dayanışma olduğunu belirterek “En büyük gücümüz bu manevi değerlerimize sahip çıkmaktır. Bayram; sevgidir, sevinçtir, paylaşımdır, dayanışmadır, huzurdur, berekettir, ailedir, kenttir, kente aidiyettir, güzel yarınlar için el ele verip sıkıntılara karşı hep beraber göğüs germektir.” dedi.

“Tüm kentler gibi kültür miraslarıyla donatılmış 100 yıllık Cumhuriyet’in başkenti Ankara’da; farklı renk, ses ve nefeslerin her birinin ayrı bir değer olduğunun bilinciyle, ben kalarak biz olmanın önemini bilerek el ele vererek, huzurlu, bereketli ve dayanışma içinde bir bayram geçireceğimize inanıyorum.” diyen Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Gelecek bin yıllarda da Ankara’da ve ülkenin her kentinde tüm insanların barış ve neşe içinde huzurla nice bayramlar geçirmesi ve bayramın getirdiği birlik, beraberlik, dayanışma duygularını kentlerimize yayarak daim kılmak için çalışacağız. Bu temenniler ile Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, sağlık ve esenlikler dilerim.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.