Ankara Büyükşehir Belediyesinden “Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı”

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen, ön ergenlik dönemindeki çocukların sosyal ve duygusal gelişmelerine destek olmayı hedefleyen “Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı” (PERGEL) tamamlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesinden “Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı”
Yayınlama: 02.09.2024
3
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi ile Başkent Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi iş birliğiyle düzenlenen ön ergenlik dönemindeki çocukların sosyal ve duygusal gelişmelerine katkı sağlaması hedeflenen Pozitif Ergen Gelişimi Müdahale Programı tamamlandı.

2024 yaz dönemi boyunca eğitim gören öğrenciler için Kızılcahamam Şifa Termal Otel’de sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut, “Sözlerime Sayın Mansur Yavaş Başkanı’mızın selamlarını ileterek başlamak istiyorum. PERGEL Programı ile özverili bir çalışma yaptık. Bu programın önümüzdeki dönemlerde de olması için çalışacağız. Çocuklarımızı bu programla buluşturduğumuz için çok mutluyuz” dedi.

Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Güney Kahraman, ise “Bugün burada olmak çok güzel. Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederiz. Öğreticilerimize ve ailelerimize de çok teşekkür ederiz. PERGEL’in hayat buluyor olması müthiş keyifliydi” ifadelerini kullandı.

Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Emine Arzu Oral ise sürecin çok heyecan ve umut verici olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti. 

Konuşmaların ardından programa katılan çocuklara sertifikaları takdim edildi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.