Anadolu Efes’te yeni sezon EuroLeague Medya Günü yapıldı

Anadolu Efes, 2024-25 sezonu EuroLeague Medya Günü’nü yeni evi Basketbol Gelişim Merkezi’nde düzenledi.

Anadolu Efes’te yeni sezon EuroLeague Medya Günü yapıldı
Yayınlama: 17.09.2024
2
A+
A-

Anadolu Efes Spor Kulübü, EuroLeague Medya Günü’nü düzenledi. Anadolu Efes’in yeni evi Basketbol Gelişim Merkezi'nde gerçekleştirilen 2024-25 sezonu Turkish Airlines EuroLeague Medya Günü’ne medya mensupları da katıldı. Organizasyonda, yeni sezon fotoğraflarının ve medya içeriklerinin çekimleri yapıldı.

Yeni formalarının tanıtıldığı organizasyonun fotoğraf çekimi, fotoğraf sanatçıları Mehmet Turgut ve Fethi Karaduman tarafından yapıldı. 

Kulüp partnerlerinin de özel çekimler yaptığı organizasyon kapsamında oluşturulan 30 çekim istasyonunda, toplamda 40 bin karenin üzerinde fotoğraf ve video çekimi gerçekleştirildi. Çekimlerin akabinde gerçekleştirilen medya gününe 85’ten fazla medya mensubu katıldı.

Medya Günü'nde yeni sezonla ilgili görüşlerini paylaşan Anadolu Efes Spor Kulübü Başantrenörü Tomislav Mijatovic ve oyuncular, Türkiye'de ve Avrupa'da şampiyonluk hedeflediklerini dile getirdi.

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ilk haftasında kendi evinde ligin yeni takımı Yalovaspor'la karşılaşacak. Turkish Airlines EuroLeague'de ise ilk maçında 4 Ekim’de Virtus Segafredo Bologna ile deplasmanda oynayacak.

Anadolu Efes’te yeni sezon EuroLeague Medya Günü yapıldı

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.