Altun: İzmir’deki yangınlara 596 araç ve 2 bin 965 personel ile müdahale devam ediyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İzmir’de devam eden yangınlarda toplam 596 araç ve 2 bin 965 personel ile müdahale çalışmalarına havadan ve karadan devam edildiğini bildirdi.

Altun: İzmir’deki yangınlara 596 araç ve 2 bin 965 personel ile müdahale devam ediyor
Yayınlama: 17.08.2024
2
A+
A-

İletişim Başkanı Altun, Türkiye genelinde 72 yangın çıktığını, bunların 45’inin kontrol altına alınırken, 27 yangına ise müdahalenin devam ettiğini belirtti.

Devletin tüm imkanlarıyla yangınlardan etkilenen vatandaşların yanında olduğunu vurgulayan Altun, “Yangınların ilk anından itibaren, ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız koordineli bir şekilde ve büyük bir özveriyle çalışmaktadır. İzmir’de devam eden yangınlarda toplam 596 araç ve 2 bin 965 personel ile müdahale çalışmalarına havadan ve karadan devam edilmektedir.” dedi.

Altun, devletin ilgili kurumlarının, yangınla mücadele sürecini şeffaf bir şekilde kamuoyuyla paylaştığını ifade ederek “Ancak bu süreçte, kamuoyunda yangınlarla ilgili oluşan hassasiyeti istismar edebilecek yanlış bilgi ve haberler de dolaşıma girebilmektedir. Vatandaşlarımızın kasıtlı ve yanıltıcı paylaşımlara itibar etmemeleri, sadece resmi kurumlar tarafından yapılan açıklamaları ve bilgilendirmeleri esas almaları büyük bir önem arz etmektedir.” açıklamasını yaptı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.