ALTSO Başkanı Erdem’den Almanya’da iş birliği temasları

Alanya, 7 Eylül (Hibya) – Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, Almanya’da Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen “Meet and Greet” etkinliğine katılım sağladı.

ALTSO Başkanı Erdem’den Almanya’da iş birliği temasları
Yayınlama: 07.09.2024
3
A+
A-

ALTSO Başkanı Erdem, Almanya’da düzenlenen Meet and Greet etkinliğine katıldı.

Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen etkinlikte yer alan Erdem, çok sayıda ikili görüşme gerçekleştirerek, iş insanlarını Alanya’ya davet etti.

Başkan Erdem, katıldığı etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada iki ülke arasında yeni iş bağlantıları kurmak, mevcut ilişkileri derinleştirmek ve güncel konuları rahat bir ortamda tartışmak için eşsiz fırsatların masaya yatırıldığını söyledi.

Etkinlikte katılımcılara Alanya hakkında bilgiler verdiklerini ve başta turizm olmak üzere şehrin lokomotif sektörleri tarım, inşaat ve emlak alanlarında iş birliği fırsatlarını değerlendirdiklerini dile getiren Erdem, şunları ifade etti:

“Bu önemli organizasyonu gerçekleştiren TD-IHK Yönetim Kuruluna, Genel Müdür Okan Özoğlu’na ve ekibine teşekkür ederim. Her platformda Alanyamızın sesini duyurup şehrimizin tanıtımına katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.