Altınkum’da klasik müzik konseri düzenlendi

Adramytteion Antik Kenti’ne ithafen düzenlenen ADRA’FEST, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle 17 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam ediyor.

Altınkum’da klasik müzik konseri düzenlendi
Yayınlama: 15.08.2024
1
A+
A-

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Balıkesir Kent Konseyi ve Balıkesir Üniversitesi başta olmak üzere 6 ilçe belediyesi ve birçok kurumun desteğiyle Ören Adramytteion Derneği’nin yürütücülüğünde keman sanatçısı Cihat Aşkın’ın sanat yönetmenliğinde düzenlenen ADRA’FEST, Balıkesir’de klasik müzik esintileri yaymaya devam ediyor.

9 Ağustos Cuma günü açılışını yapan ADRA’FEST, uluslararası boyutta gerçekleştirilerek dünyaca ünlü klasik müzik sanatçılarını 17 Ağustos Cumartesi akşamına kadar Balıkesirlilerle buluşturacak. Edremit Altınkum Nazım Hikmet Kültür Evi önünde kurulan sahnede ADRA’FEST Festival Orkestrası, eserlerini klasik müzik severler için çaldı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve 6 ilçe belediyesi ile birlikte gerçekleştirilen ADRA’FEST’in güzel bir akşamını yaşadıklarını dile getiren Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş “Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz. Bu ve bunun gibi etkinliklerin devam edeceğini söylemek istiyorum. Harika etkinlikler; sanat, sanat, sanat diyoruz.” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.