ALES sınavı için açık olacak Nüfus Müdürlükleri açıklandı

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) günü il ve ilçelerde açık olacak olan Nüfus Müdürlüklerini bildirdi.

ALES sınavı için açık olacak Nüfus Müdürlükleri açıklandı
Yayınlama: 25.07.2024
1
A+
A-

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 28 Temmuz Pazar günü yapılacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) günü il ve ilçelerde açık olacak olan Nüfus Müdürlüklerini duyurdu.

ÖSYM'nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı’na (2024-ALES/2) katılacak adaylardan; T.C. Kimlik Kartı’nı kaybeden, T.C. Kimlik Kartı’nda fotoğrafı bulunmayan, nüfus cüzdanı olmayan veya nüfus cüzdanında T.C. kimlik numarası, fotoğraf, soğuk damga bulunmadığı için sınava kabul edilmeyecek durumda olanlar için sınav yapılacak merkezlerde ekte sunulan İl/İlçe Nüfus Müdürlükleri; İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünce  28 Temmuz 2024 Pazar günü 07.00-10.00 saatleri arasında açık tutulacak ve söz konusu müdürlüklere başvuran adaylara; müdürlük personeli tarafından fotoğraflı, imzalı-mühürlü, barkodlu-karekodlu veya fotoğraflı, barkodlu-karekodlu “Geçici Kimlik Belgesi” düzenlenecektir.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.