Akyokuş Palye düzenlemelerinde çalışmalar sürüyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, yapımı devam eden Akyokuş Palye düzenlemelerinde inceleme gerçekleştirdi.

Akyokuş Palye düzenlemelerinde çalışmalar sürüyor
Yayınlama: 09.06.2024
3
A+
A-

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehrin panoramik olarak en güzel seyredildiği mekanlardan birinde yürüttükleri projenin Konya’nın marka değerine önemli katkıda bulunacağını ifade etti.

Şehrin fiziksel çevresini iyileştirirken, Konyalılara ve şehir dışından gelen ziyaretçilere dinlenme ve eğlenme imkanları sunan, sosyal yaşamı destekleyen çalışmaların önemine değinen Başkan Altay, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Konya’nın cazibe alanlarını yeniden gözden geçirerek turizme kazandırmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Konya’nın en önemli cazibe merkezlerinden birisi olan Akyokuş’ta da yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Burada yürüyüş alanları, kafeteryalar, restoranlar ve şelale alanları ile birlikte hem Konya’ya gelen vatandaşlarımızın hem de Konyalıların panoramik olarak şehri görebilecekleri nezih bir alan oluşturuyoruz. İnşallah tamamlandığında Konya’nın en cazibeli alanlarından birisi olacak. Yıl sonu itibariyle tamamlayarak bahar aylarında Konyalılarla buluşturmayı hedefliyoruz. ”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.