AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, akşam saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde yağışların etkisini artıracağını, pazartesi öğle saatlerine kadar kuvvetli şekilde etkili olmaya devam edeceğini açıkladı.

AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı
Yayınlama: 01.09.2024
3
A+
A-

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, akşam saatlerinden itibaren İstanbul il genelinde yağışların etkisini artıracağını, pazartesi öğle saatlerine kadar kuvvetli şekilde etkili olmaya devam edeceğini açıkladı.

İstanbul başta olmak üzere Marmara bölgesi genelinde serin ve yağışlı hava etkili olmaya devam ediyor.

İBB Afet İşleri Dairesi Başkanlığı AKOM, gün boyu aralıklarla bölgesel olarak görülmesi beklenen  yağışların gece saatlerinden (22:00) itibaren il geneline yayılarak etkisini artıracağı, pazartesi (yarın) öğle saatlerine kadar kuvvetli şekilde (30-60 kg/m2) etkili olmaya devam edeceğini açıkladı.

Gün içinde görülmesi beklenen bölgesel yağışların 30-60 dk süre ile kuvvetli yağış bırakacağı, beraberinde kısa süreli su baskını, göllenme vb. olumsuzlukların yaşanabileceği uyarısı yapıldı.

Yapılan açıklamada ayrıca, pazartesi öğle saatlerine kadar görülecek kuvvetli yağışlar nedeni ile yaşanması muhtemel olumsuzluklara karşı hazırlıklı ve tedbirli olunması, mesai saatleri dışında nöbetçi personel görevlendirilmesi önemli olduğu vurgulandı.

AKOM’dan İstanbul için kuvvetli yağış uyarısı

 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.