Akar ve Büyükkılıç, Geleneksel Pilav Şenliği Buluşması’na katıldı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar ile birlikte Kıranardı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği ile Kıranardı Muhtarlığı iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Pilav Şenliği’nde yer aldı.

Akar ve Büyükkılıç, Geleneksel Pilav Şenliği Buluşması’na katıldı
Yayınlama: 02.09.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Kıranardı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği ile Kıranardı Muhtarlığı iş birliğiyle düzenlenen Geleneksel Pilav Şenliği’ne katıldı.

Kıranardı Mahallesi’nde bir okul bahçesinde düzenlenen şenliğe Başkan Büyükkılıç ve Akar’ın yanı sıra AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Şenlikte Kıranardı sakinlerine hitap eden Başkan Büyükkılıç, şunları söyledi:

“Ay yıldızlı Türk bayrağına, vatanına, milletine, devletine bağlı, Kayseri sevdalısı, Kıranardı sevdalısı işte böyle güzel insanlar topluluğu. Burada söze ne hacet? Birlik, beraberlik olmuş, dayanışma olmuş, hepsi bir araya gelmiş. Bize de bu birliğimizi, beraberliğimizi koruma adına dua etmek yakışır. O açıdan Cenabı Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermesin. Ayrıca Türk bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi, devletimizi elimizden almasın. Hep beraber el ele gönül gönle daha nice güzel programlara diyorum.”

Konuşmasında büyük ve güçlü Türkiye vurgusu yapan Akar da, “Büyük ve güçlü Türkiye için hep beraber omuz omuza çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bunu sizlerin sevgisi, güveni ve duasından aldığımız ilhamla sürdüreceğiz ve başaracağız. Büyük ve güçlü Türkiye için hep beraber çalışmaya devam edeceğiz. Yürümeyeceğiz, koşacağız. Çok işler yapıldı. Sizlerin sevgisi, güveni, duası devam ettiği müddetçe bizim aşamayacağımız engel yok. Dolayısıyla birlikteliğimiz önemli” dedi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.