Akar ve Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni ziyaret etti

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ile birlikte Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde kamp yapan takımlara ziyarette bulundu.

Akar ve Büyükkılıç, Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ni ziyaret etti
Yayınlama: 14.08.2024
2
A+
A-

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ni TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti Kayseri Milletvekili Bayar Özsoy ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Akar ve Büyükkılıç, beraberindeki heyet ile birlikte Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde 2. Lig ekiplerinden Adana 01 Futbol Kulübü ile Kırşehir Futbol Kulübü arasında oynanan hazırlık maçını yerinde takip etti.

Hazırlık maçı öncesi ilk düdüğü Başkan Büyükkılıç çalarken, TBMM Milli Savunma Komisyon Başkanı Akar da başlama vuruşunu yaptı.

Heyet ayrıca futbol sahalarını ve soyunma odalarını da gezerek, Spor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cenani Ayaydın ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Büyükkılıç, “Her şeyden önce bir doktor, hekim başkan olarak Erciyes’in bağrında, 1850-2000 metre yüksekliğinde yakışacağı, bilimsel olarak faydalı olacağı anlayışı ile yaptık, kabul gördü. Geçenlerde Fuat Çapa hocamızın anımsatmasıyla paylaşmak istiyorum, ‘Ortam çok güzel, saha güzel. Burası Avrupa’ya gitmek yerine samimi şekilde kamp yapmak isteyenler için bulunmaz değer’ dedi. Yakında da yurt dışından 4 takımla U-16 milli maçların yapılacağı bir sürecin olduğunu da paylaşıyorum” dedi.

Milli Savunma Komisyon Başkanı Akar, Türkiye’deki kulüpleri buraya davet ederken, “Gelsinler, görsünler. Tatmin olacakları kesin, Adanalı, Kırşehirli kardeşlerimiz var. Buraya gelmesi, gitmesi çok kolay. Ülkemizin, şehrimizin çok önemli değerleri. Başta belediye başkanımız olmak üzere bu tesislerin ülkemize kazandırılmasını sağlayan herkesi en içten duygularla kutluyorum, kendilerine üstün başarıların devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.