AK Partili Arslan: Vatandaşlarımızın taleplerini Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz

Afyonkarahisar, 6 Ekim (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, “Türkiye Buluşmaları” programları kapsamında Aydın’dan sonra İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde ziyaretler gerçekleştirdi.

AK Partili Arslan: Vatandaşlarımızın taleplerini Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz
Yayınlama: 06.10.2024
1
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Türkiye Buluşmaları” programları kapsamında İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine gitti.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Fatih Aydemir ve teşkilat mensuplarıyla ilçenin dört bir yanını ziyaret eden Arslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ilgili bakanlıklara iletmek üzere Gaziosmanpaşa sakinlerinin taleplerini dinledi.

Arslan, 'Her daim birlikte, özümüzden geleceğe' sloganı ile AK Parti Genel Merkezi tarafından ülkenin her köşesine görevlendirilen milletvekilleri gibi kendisinin de Aydın’dan sonra İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesine görevlendirilerek teşkilatla bir araya geldiğini söyledi.

AK Partili Arslan: Vatandaşlarımızın taleplerini Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz

İlçe Başkanı Aydemir ve teşkilatın katılımlarıyla halkla buluştuklarını belirten Arslan, “Oldukça verimli geçen ziyaretlerimizde vatandaşlarımızı birinci ağızdan dinleyerek sohbet ettik, taleplerini not aldık. Her zaman, her platformda halkımızla birlikte olmaya devam ediyoruz, bundan sonra devam edeceğiz. Burada vatandaşlarımızın bizlere ilettiği talepleri tek tek not alarak ilgili bakanlıklarımıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacağız.” dedi.

İki gün boyunca İstanbul’da programlara katılan Arslan son olarak Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan‘ın tespitleri ile gerçekleşen Türkiye Buluşmaları programının kapanış toplantısına katıldı. Arslan Gaziosmanpaşa ilçesinde başta sağlık kuruluşları olmak üzere çok sayıda kurum ve esnafı ziyaret etti.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.