AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri’nden Tarım Kredi Yağ Fabrikasın’a ziyaret

Afyonkarahisar, 31 Temmuz (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Hüseyin Aydın ve oda başkanları ile birlikte Tarım Kredi Yağ Fabrikasında incelemelerde bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri’nden Tarım Kredi Yağ Fabrikasın’a ziyaret
Yayınlama: 31.07.2024
2
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven, faaliyetine başlayan Tarım Kredi Yağ Fabrikasında Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Tarım İl Müdürü Özkan Parlak, ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, OSB Başkanı Bekir Yeşilay ve oda başkanları ile birlikte incelemelerle bulundu.

Afyonkarahisar çiftçisi ve üreticisini desteklemek adına Tarım Kredi Kooperatifi tarafından devralınan yap fabrikasının işleyişi hakkında yetkililerden bilgi alan milletvekilleri ürerim aşamasını yakından takip etti.

Burada bir açıklama yapan milletvekilleri; yağ fabrikasının şehrimize büyük bir katma değer sağlayacağını vurguladı. Milletvekilleri, “Tarım Kredi Kooperatifi bünyesine kazandırdığımız yağ fabrikamızda genel müdürümüzle birlikte incelemelerde bulunarak üretim aşamasının tüm detayları hakında bilgiler aldık. Uzun yıllar şehrimizde faaliyet gösteren fabrikamızı yine üreticilerimizin ve ilimizin hizmetine sunmak istiyorduk ve öylede oldu. Bundan böyle daha rantabl bir şekilde kentimize hizmet edecek” dedi.

Daha sonra milletvekilleri ve Tarım Kredi Kooperatifi Genel Müdürü; fabrika yöneticileri ve meslek kuruluşu temsilcileri ile değerlendirme ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.