AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, AGC’yi ziyaret etti

Afyonkarahisar, 22 Temmuz (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri; Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Afyon Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Önder Artuk ve yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun ve “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısıyla ziyarette bulundu.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri, AGC’yi ziyaret etti
Yayınlama: 22.07.2024
2
A+
A-

AGC Başkanı Önder Artuk ve yönetim kurulu üyeleri; Sezer Küçükkurt, Mehmet Abdioğulları, Ömer Elçi, Faruk Kılınç ve İsa Kuş ve Ali Osman Okşar tarafından ağırlandı.

Milletvekili Ali Özkaya, 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayarak “24 Temmuz'da meclis çalışmalarımız olacağı için gelemeyeceğiz. Bugünden kutlamış olalım. Çok teşekkür ediyoruz. Son hafta, on gün boyunca devamlı çalışacağız ve inşallah çıkacak yasaları bitirmek için meclisten ayrılamayacağız. Yeni cemiyet yönetimindeki arkadaşlara hayırlı olsun. Basının amacı kamuoyunu bilgilendirmek ve kamuoyu adına yönetim mekanizmalarını denetlemeye vesile olmaktır. Bu noktada en temel değer doğruluk ve tarafsızlıktır. Herkesin bir siyasal görüşü vardır ve bu son derece doğaldır. Önemli olan dengeyi ve objektiviteyi mümkün olduğu kadar en üst seviyede sağlamak ve tarafların görüşlerini eşit bir şekilde kamuoyunun bilgisine sunmaktır.” şeklinde konuştu.

Gazeteciliğin bir anlamda balıkçılığa benzediğini ifade eden Milletvekili İbrahim Yurdunuseven,  “Yeni yönetim kuruluna ve başkanı Önder Bey'i tebrik ediyorum. Gazetecilik bir anlamda balıkçılığa benzer. Balık taze olduğunda piyasaya sunulmazsa kokar; gazetecilik de böyle, anında, dürüst ve ilkeli olarak topluma sunulmalıdır. Şunu da özellikle belirtmek istiyorum ki, biz kimsenin başarısızlığından memnun olacak kişiler değiliz. Milletvekillerimiz adına da söylüyorum, biz herkesin başarılı olmasını istiyoruz. Bu nedenle buralara geliyoruz, bu nedenle siyaset yapıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Hasan Arslan ise basının yöneticiler ile halk arasında köprü kuran yapı olduğunu kaydetti. Arslan, “Herkesin farklı siyasi görüşleri olabilir, ama basın noktasında objektif hareket etmek gerektiğini hepimiz biliyoruz. Sizleri yakından tanıyoruz ve bu ilkeye sadık kalacağınıza güveniyoruz. Biz de eleştirilere ve önerilere her zaman açığız. Amacımız, gece gündüz çalışarak bu şehri yüceltmek ve daha iyi yerlere getirmektir. Hayırlı olmasını diliyorum. Bu arada, 24 Temmuz Basın Bayramınızı şimdiden kutluyoruz.” diye konuştu.

AGC Başkanı Önder Artuk ise şöyle konuştu:

“Ziyarete gelerek bizleri şereflendirdiniz, çok teşekkür ediyoruz. Basının tarafsızlığı ve halk ile siyaset arasında köprü olma noktasında, cemiyetimiz bugüne kadar tüm etik ve ahlaki değerlere uygun çalışmalarını sürdürmüştür.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.