Afyonkarahisar’da “Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı” yapıldı

Afyonkarahisar, 13 Ağustos (Hibya) – Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısına katıldı

Afyonkarahisar’da “Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı” yapıldı
Yayınlama: 13.08.2024
3
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda merkezde bulunan okul idarecileri ile yapılan “2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı” İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’nin başkanlığında yapıldı.

Yeni eğitim öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle toplantının açılışını gerçekleştiren İl Müdürü Miraç Sünnetci, “Geldiğimiz günden beri başta Valimiz Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı olmak üzere sahada tüm eğitim camiası olarak her daim sizlerin de destekleri ile bir bütün halinde evlatlarımızın yanında olmaya çalıştık. Bu çabamızın meyvelerini geçen yıl olduğu gibi bu yılda başarılarımıza yenilerini ekleyerek gösterdik. Bu başarıyı hep birlikte yakaladık. Daha ileriye bakıyoruz. Sizlerden beklentimiz okullarımız açılmadan gerekli tüm önlemleri almanız ve hazırlıklarınızı tamamlamanızdır. 2 Eylül 2024 Pazartesi günü itibari ile tüm okullarımızda başlayacak olan 2024-2025 eğitim öğretim yılının hepimize şimdiden hayırlı olmasını ve başarılarla dolu bir yıl geçirmeyi temenni ediyorum” dedi.

Toplantının sonunda İl Müdürü Miraç Sünnetci, okul idarecilerinin yönettiği talep ve soruları cevaplayarak  toplantıyı sonlandırdı.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.