Afyonkarahisar’da AK Parti 90. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısını yapıldı

Afyonkarahisar, 18 Ağustos (Hibya) – AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı 90. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

Afyonkarahisar’da AK Parti 90. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısını yapıldı
Yayınlama: 18.08.2024
1
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı’nın 90. Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısı divan kurulu üyelerinin takdimi sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar’ın Divan Başkanlığı yaptığı toplantıda İl Yönetim Kurulu Üyesi Nazmiye Tuğral, İl Genel Meclis Grup Başkanı Ömer Dayı, Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Sevcan Sönmez, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Karahan, Başmakçı İlçe Başkanı Ramazan Kök ve İhsaniye Belediye Başkanı Ecz. Emine Gökçe divan kurulu üyeliklerini gerçekleştirdi.

Divan Başkanı, Afyonkarahisar İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar bir konuşma yaparak, “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar görev almış kıymetli dava arkadaşlarım toplantımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu davanın temelleri Afyonkarahisar’da atıldı. 2001 14 Ağustos tarihinde Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde erdemliler hareketi olarak başlatılan bu yürüyüş Afyon’da partileşme sürecini tamamlayarak siyaset sahnesine çıktı. Bizlerde yeni bir heyecan yeni bir solukla yolumuza devam edeceğiz.”

Toplantıda AK Parti Genel Merkezi’nin 23. kuruluş yıl dönümü anısına hazırlamış olduğu video izletisine yer verilirken, toplantının açılış konuşmasını ise AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Turgay Şahin gerçekleştirdi.


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.