Adapazarı Ticaret Müzesi yarın açılacak

Sakarya, 20 Haziran (Hibya) – Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında kurtuluşun 103. yıl dönümü coşkulu bir şekilde kutlanacak, aynı zamanda Adapazarı Ticaret Müzesi’nin açılışı da 21 Haziran’da gerçekleştirilecek.

Adapazarı Ticaret Müzesi yarın açılacak
Yayınlama: 20.06.2024
0
A+
A-

Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında Adapazarı Ticaret Müzesi'nin açılışı 21 Haziran'da gerçekleştirilecek. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, yaptığı açıklamada tüm şehri etkinliklere davet etti.

Adapazarı'nın kurtuluşunun 103'üncü yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını söyleyen Başkan Işıksu, şu ifadeleri kullandı:

“Bu özel günümüzde hem tarihimize sahip çıkıyor hem de geleceğimize ışık tutuyoruz. Türkiye’nin ilk özel bankası olan Adapazarı İslam Ticaret Bankası’nı aslına uygun restore ettik ve Türk Ticaret Bankası ile ortaklaşa hayat verdiğimiz Adapazarı Ticaret Müzemizin açılışı ile şehrimizin ticaret tarihini ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktaracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Başkan Işıksu, “Adapazarı Belediyesi olarak, tarihe değer veren bir anlayışla hazırlanan bu özel günde, kıymetli hemşehrilerimizin katılımı ile şehrimizin geçmişini onurlandırırken, geleceğine de sahip çıkmayı sürdüreceğiz. Kurtuluşun 103. yılı kutlu olsun. Tüm hemşehrilerimizi, bu önemli günümüzde bizimle birlikte olmaya ve bu coşkulu anlara tanıklık etmeye davet ediyorum.” dedi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.