Adana Büyükşehir Belediyesi ile UNICEF’ten çocuk sorunlarında iş birliği

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu’nun (UNICEF) birlikte gerçekleştirdiği toplantıda Adanalı çocukların sorunları irdelendi.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile UNICEF’ten çocuk sorunlarında iş birliği
Yayınlama: 27.06.2024
0
A+
A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü koordinasyonunda, Adana Büyükşehir Belediyesi ve Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda, Adana Büyükşehir Belediyesi’nin “çocuklarla ilgili veri ve bulguları, Adana’da yaşayan çocuklarla ilgili temel sorun alanları, çocukların eğitim sorunları, çocuk işçiliği sorunu ve çocuk işçiliği alanında yapılan ve yapılabilecek çalışmalar, sağlık sorunları ile çocuk yaşta ve zorla evlilikler” konularına değinilerek, çocuk koruma alanındaki çalışmalar konuşuldu.

Adana Büyükşehir Belediyesi ile UNICEF’ten çocuk sorunlarında iş birliği

Adana Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Göç ve Göçmen İşleri Şube Müdürlüğü ile Gençlik Spor Daire Başkanlıklarının sunumlarının da yer aldığı toplantıda, çocuk hizmetleri konusundaki uygulamalar ve faaliyetler anlatıldı.

Toplantı, UNICEF ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin olası iş birliği alanları üzerine gerçekleştirilen değerlendirme ile sona erdi.


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.