ABB’den çocuklara özel yaz atölyeleri

Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) “Oyuncak Kütüphaneleri”nde yaz dönemi kil, bileklik yapımı, mandala gibi atölye çalışmalarıyla devam ediyor.

ABB’den çocuklara özel yaz atölyeleri
Yayınlama: 30.07.2024
1
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığına bağlı faaliyet gösteren Altındağ, Ahmetler, Batıpark, Mamak ve Sincan Çocuk Kulübü’nün Oyuncak Kütüphaneleri, haftanın 3 günü 3- 14 yaş aralığındaki çocuklar için atölye çalışmaları gerçekleştiriyor.

Temmuz ve Ağustos ayı boyunca Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri gerçekleştirilecek program kapsamında Kil, Mandala ve Bileklik Yapımı Atölyesi yapıldı. 

Altındağ, Ahmetler, Batıpark, Mamak ve Sincan Çocuk Kulübü’nün bünyesinde hizmet veren Oyuncak Kütüphanelerinde yaz dönemi boyunca çeşitli alanlarda atölye çalışmaları gerçekleştirilecek.

Atölye çalışmaları Pazartesi, Çarşamba ve Cumartesi günleri 11.00-12.00 saatleri arasında 3-6 yaş aralığındaki çocuklara, 14.00-15.00 saatleri arasında ise 7-14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenecek. Planlanan program şu şekilde:

“29 Temmuz'da Qulling Atölyesi, 31 Temmuz'da Kitap Ayracı Atölyesi, 3 Ağustos'da Kukla Atölyesi, 5 Ağustos'da Çim Adam Yapım Atölyesi, 7 Ağustos'da Marakas Yapım Atölyesi, 1 Ağustos'da Doğal Materyallerden Sanat Çalışması, 12 Ağustos'da Kapı Süsü Yapım Atölyesi, 14 Ağustos'da Mutluluk Çerçeve Atölyesi, 17 Ağustos'da Maske Yapım Atölyesi, 19 Ağustos'da Lego Atölyesi, 21 Ağustos'da Kil Atölyesi, 24 Ağustos'da Taş Boyama Atölyesi, 26 Ağustos'da Teraryum Atölyesi, 28 Ağustos'da Oluklu Kartondan Çerçeve Yapım Atölyesi, 31 Ağustos'da Origami Atölyesi yapılacak.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.