ABB’de zabıtanın 198’inci yıl dönümü kutlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, Zabıta Teşkilatı’nın 198’inci kuruluş yıl dönümünü düzenlediği etkinliklerle kutlamaya başladı.

ABB’de zabıtanın 198’inci yıl dönümü kutlandı
Yayınlama: 03.09.2024
0
A+
A-

Ulus Atatürk Anıtı’na çelenk bırakılmasıyla başlayan etkinlikler kapsamında; Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve beraberindeki heyet önce Anıtkabir’i daha sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı ziyaret etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı 1-7 Eylül Zabıta Haftası için kutlamalara başladı. Ulus Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan heyet ardından Anıtkabir’i ziyaret etti.

Zabıta Haftası kapsamında Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal ve 25 ilçenin Zabıta Müdürü Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a da makamında ziyarette bulundu.

Kutlamalar kapsamında Ulus Atatürk Anıtı önünde tören gerçekleştirildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, Zabıta Teşkilatı Federasyonu Başkanı Abdurrahman Karabudak ve ilçe zabıta müdürleri ile zabıtaların katıldığı törende 198. yıl anısına anıta çelenk bırakıldı. Törende konuşan Erdal şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin Başkenti Ankara’nın fedakâr, çalışkan ve kıymetli zabıtaları, meslektaşlarım, Ankara’mızın huzurunun, ihtiyaçlarının ve şehirli yaşama bilincinin önemli bir parçası olan, geçmişi 1826 yılına dayanan ve 1950 yılında mevcut yapısına kavuşan Zabıta Teşkilatımız’ın 198’inci yılında, bir kez daha Cumhuriyetimizin kuruluşuna tanıklık eden bu mekânda, Yüce Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda olmaktan gurur duyuyoruz. Belediyelerimizin vatandaşlarımızla en sık ve yoğun biçimde yüz yüze olan birimi zabıtamızdır. Bu bilinçle görev yaparak, vatandaşımızın huzur ve esenliğine katkı sunabilmek için, her geçen gün personel sayımızı ve eğitim seviyemizi de artırdığımızı söylemekten mutluluk duyuyoruz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.