ABB ev sahipliğinde Kurban Bayramı koordinasyon toplantısı yapıldı

Başkentlilerin Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve huzur içinde geçirebilmeleri amacıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde “Kurban Bayramı Koordinasyon Toplantısı” düzenlendi.

ABB ev sahipliğinde Kurban Bayramı koordinasyon toplantısı yapıldı
Yayınlama: 08.06.2024
3
A+
A-

Sağlık İşleri, Zabıta ile İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanlıklarının yanı sıra ilçe belediyelerinden de görevlilerin katıldığı toplantıda; kent genelinde alınacak tedbirler konuşuldu.

Toplum sağlığını önceleyen çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlilerin Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirmeleri amacıyla Kurban Bayramı Koordinasyon Toplantısı düzenledi.

Gençlik Parkı Tiyatro Salonu’nda düzenlenen toplantıya; Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Daire Başkanı Selahattin Çetin ile BelPlas AŞ Genel Müdür Yardımcısı Ali Tokmak’ın yanı sıra ilçe belediyelerinin ilgili birimlerinden de görevliler katıldı.

Toplantıda; Ankara il sınırları dâhilinde kurban kesim yerlerinde alınacak önleyici tedbirler ve kesim sonrası ilaçlama faaliyetleri ile vektörle mücadele ederek çevre kirliliği ve halk sağlığı tehditlerinin ortadan kaldırılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. 


SANAYİ HABER AJANSI

www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.