ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde mezuniyet töreni

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından hizmete açılan Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

ABB Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde mezuniyet töreni
Yayınlama: 02.06.2024
1
A+
A-

Özel gereksinimli ve normal gelişim gösteren çocukların bir arada eğitim aldığı merkezde 3-6 yaş aralığındaki 72 öğrenci, düzenlenen etkinlikte hünerlerini sergilerken 14 öğrenci ise mezun olarak ilkokula uğurlandı.

Eğitmen Cansu Murat’ın işaret diliyle okuduğu İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, İngilizce olarak hazırlanan ”Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler” tiyatrosu ve dans gösterileri ile devam etti.

Öğrenci velilerinin ilgiyle izlediği mezuniyet töreni, 14 öğrencinin keplerini hava atmasıyla sona erdi.

Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz amaçlarının daha çok çocuğa kaliteli eğitim vermek olduğunu belirterek, “Türkiye’nin en akıllı ve en büyük Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’nde eğitim öğretim yılını tamamlamış bulunuyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında da Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi’mizde çalışmalarımıza devam edeceğiz.” derken, uzman eğitmen kadrosuyla standartların üstünde hizmet verdiklerinin altını çizen Engelsiz Çocuk Gündüz Bakımevi Müdürü Meryem Güçkıran şunları söyledi:

“Bir eğitim öğretim yılının sonuna gelmiş bulunmaktayız. 72 öğrenciyle sona geldiğimiz bu eğitim döneminde 14 öğrencimize diplomalarını teslim ederek onları ilkokula uğurladık. Bunun heyecan ve gururunu yaşamaktayız. Bundan sonraki süreçte velilerimiz ve öğrencilerimizle aynı çalışmalara aynı hassasiyetle devam edeceğiz.”


www.ekonomigundemi.com.tr

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.